Πόμολα

Στην εταιρεία μας επίσης θα βρείτε επώνυμα πόμολα για πόρτες, κουζίνες και ντουλάπες, στις καλύτερες απο τα καλύτερα υλικά.

BEST

Η Best, συμπληρώνει ήδη 22 χρόνια από την ίδρυσή της, εξακολουθώντας να διαγράφει μια διαρκή πορεία ανάπτυξης και προόδου. Οι ιδρυτές της, κύριοι Μάσβουλας Αντώνιος και Χρήστος, διαθέτοντας εκσυγχρονιστικές και σύμφωνες με την εποχή αντιλήψεις, φροντίζουν συνεχώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις νέες, σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας στεγάζεται ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, καθώς και οι άρτια οργανωμένες και υπερπλήρεις αποθήκες.
Στηριζόμενη σε αυτήν την υποδομή, η BEST παράγει και διαθέτει μια ιδιαίτερα πλούσια ποικιλία προϊόντων, τα οποία διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής και βαφής, καθώς και για την άψογη αισθητική τους. Η παρουσία της εταιρίας είναι έντονη, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και εκτός συνόρων, γεγονός πού πιστοποιεί στην πράξη το κύρος του ονόματος.

Πόμολα

Λαβές

VIOMETALE

Η VIOΜΕΤΑLE ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1973.

Σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού ΠΟΜΟΛΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ POST & SOFT, ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

Τα τελευταία χρόνια έχουν επενδυθεί σημαντικά κεφάλαια σε νέες μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις 10.000 τ.μ. που βρίσκονται σε έκταση 31.000 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων και σε προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Τα προϊόντα από την πρώτη ύλη ως το τελικό φινίρισμα, σχεδιάζονται για να είναι λειτουργικά και με τέλειες εφαρμογές.

Το δίκτυο πωλήσεων της VIOMETALE καλύπτει όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο έως την Κρήτη, ώστε ο καταναλωτής να βρίσκει τα προϊόντα της σε όλη την Ελληνική αγορά.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή και διάθεση ποιοτικά εγγυημένων και προσιτών σε τιμές προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Made in Greece.

Πόμολα Πόρτας

Λαβές Επίπλων